Aktív a LEADER pályázat benyújtó felület!

2018.01.10. 08:49:46

Megjelentek a "Felhasználói kézikönyv elektronikus felült használatához és e-kérelem benyújtásához", valamint az "ÉNGY tételek import segédlete" c. dokumentumok a LEADER helyi felhívásokhoz kapcsolódóan, amelyek a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok a "Kapcsolódó tartalmak" pont alatt, valamint a http://borzsonyleader.hu/2014-2020-leader érhetőek el.

A támogatási kérelem benyújtására már elérhető a LEADER helyi felhívások menüpont a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/ weboldalon található "Elektronikus ügyintézés" https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ alatt ügyfélkapus hozzáféréssel belépve Elektronikus kérelemkezelés => Vidékfejlesztési Program (2014-2020) Támogatási Kérelem => LEADER => Leader helyi felhívások elérési útvonalon.

A kitöltés megkezdésére az adott felhívásban szereplő benyújtási időszak kezdő napjától van lehetőség. 

Figyelem: Egyesületünk 2 felhívása is módosult a leendő pályázók érdekében! A módosított felhívások elérhetőek az Államkincstár honlapján, kérjük, mindig kísérje figyelemmel az Államkincstár honlapján a módosulásokat, és az utolsó verziót használja.

Sikeres pályázást kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel:

Neubauerné Szatmári Zsuzsa
munkaszervezet vezető

Rományik Ferenc
elnök