EMVA támogatású beruházások adatszolgáltatása

2015.02.03. 13:48:21

Tisztelt Nyertesek!

Ezúton kérem, hogy az EMVA támogatásból 2009 – 2015 között megvalósult beruházásaikról (mikrovállalkozás, falumegújítás, turisztikai fejlesztés, vidéki örökség védelme, LEADER, IKSZT, alapszolgáltatás) legalább 3 fénykép erejéig számoljanak be az egyesület felé, valamint egy rövid leírást szeretnék kérni a csatolt dokumentum kitöltésével és visszaküldésével.

A dokumentum elérhető itt: http://borzsonyleader.hu/userfiles/upload/Projektotlet_adatlap_2015.doc

Ezek az adatok a korábban az egyesülettel való együttműködés monitoringozását szolgálják, valamint több pályázat esetében kötelező jelleggel vállalták, így az MVH is bekérheti az egyesület honlapján elhelyezett megvalósult beruházásról szóló tájékoztatót.

Amennyiben a projekt még megvalósítás alatt áll, kérem ebben az esetben is, a csatolt dokumentumot küldjék meg számunkra, a jelenlegi állapot szerinti fotókkal, majd a projekt befejezése után, a kész állapotokat tükröző fényképeket is.

Felhívom figyelmüket, amennyiben az elmúlt időszakban, több nyertes projekttel is rendelkezik, mindegyikről külön-külön várjuk a beszámolókat és a fotókat.

A dokumentumok utolsó visszaküldései határideje: 2015. február 27. péntek 12 óra

A képeket és a kitöltött nyomtatványokat a borzsony.duna@gmail.com címre várjuk!