Hagyományok- Ízek- Régiók (HÍR) védjegy PÁLYÁZAT

2015.05.15. 12:51:27

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét az alábbi védjegy használati lehetőségre! 
Amennyiben szükséges, szívesen állunk az Önök rendelkezésére, legyen szó további információkról, a lehetőség további ismertetéséről, adatlapok kitöltéséről, vagy a pályázat benyújtásáról.

 

A pályázat célja, hogy a HÍR védjegy használati jogainak elnyerésével  a hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékek és élelmiszertermékek ismertsége megnövekedjen, valamint az ilyen termékeket gyártók lehetőségei bővülhessenek, továbbá a Hagyományok-Ízek-Régiók gyűjtemény is bővítésre kerüljön.

Az eredményes pályázó a pályázati felhívásnak megfelelő termék(ek) esetében jogosulttá válik a HÍR védjegynek, az általa előállított termék csomagolásán továbbá a kapcsolódó reklámanyagokon való feltüntetésére. A Minisztérium által szervezett kiállítások, rendezvények alkalmával kiemelt helyet, közösségi standot biztosít a védjegyhasználati jogot elnyert termelőknek, előállítóknak és csoportoknak termékeik bemutatására, bizonyos esetben árusítására, a HÍR védjegyes termékek minél szélesebb körben való megismertetése érdekében.

 

További információk, letölthető dokumentumok:

http://borzsonyleader.hu/dokumentumok/hir-vedjegy-dokumentumai