Kérdőív gazdálkodók részére

2015.05.21. 10:29:57

A Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület 2014 májusában kapcsolódott be egy Franciaországi együttműködésen alapuló, ún. ECOSYAL projektbe, amelynek célja a Rövid Ellátási Láncok feltérképezése, illetve támogatása a vidéki térségekben. A Franciaországban megismert példák arra ösztönözték az egyesület tagjait, hogy itthon is meghonosítsák, megismertessék a jó példákat. Ezért különféle témákban együttműködési projektekbe kezdtünk a francia partnerekkel, melyen első és legfontosabb programja, hogy bevonjuk a helyi alapanyagokat, élelmiszereket a helyi közkonyhákba. 
Bővebb információ: http://borzsonyleader.hu/dokumentumok/ecosyal-projekt-dokumentumai 

Az egyesület azzal a céllal hozta lére ezt a kérdőívet, hogy a térségében (17 település - Verőcétől Bernecebarátiig) található, itt élő és termelő gazdákat megismerje, őket összehozza, és további segítséget nyújtson a fejlődésben. Továbbá, hogy felhívja a figyelmüket a projektre, amelynek célja, hogy a térségben előállított helyi termékek bekerüljenek a közétkeztetésbe. 

A projekt kezdeti lépései már megvalósultak, megtörtént az elméleti kidolgozás, a köztétkeztetést végző partnerek bevonása és kérdőíves felmérés is.
Jelenleg a gazdák megismerése, feltérképezése zajlik. Következő lépésként a két fél, a gazdák és a közétkeztetést végzőket szeretnénk összehozni egy asztalhoz, majd a részletek és a tervek kidolgozása után együttműködési szándéknyilatkozatot készítünk.

Kérjük, segítse azzal a munkánkat, hogy függetlenül attól, szeretne-e részt venni a projektben, kitölti és elküldi számunkra a kérdőívet. 

Segítségét előre is köszönjük!

További információk Krebszné Gábor Tamarától, a projekt felelősétől, kérhetőek az alábbi elérhetőségeken:
Email: borzsony.duna@gmail.com
Telefon: +36 30 512-5858

A kérdőív ezen a linken kitölthető: https://docs.google.com/forms/d/1R7WiVjlqMzxFWSQO2mNYn1dvYYquyda1IeDm3BieFuM/viewform?usp=send_form