Lezártuk az egyesület 2007-2015-ös időszakát

2015.10.16. 09:28:11

A Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület ünnepélyes keretek között lezárta az előző, 2007-2013-as fejlesztési ciklust és megkezdte a felkészülést a 2014-2020-as időszakra. 

A rendezvényre meghívást kaptak a települések elöljárói, az egyesület tagok és térségi szereplők, illetve részt vettek rajta Harrach Péter és Hollik István, országgyűlési képviselők, Kánai Gergely a Pest Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. képviseletében és Wiedel Walter, MNVH referens is. 

A bevezető köszöntőket követően Neubarné Szatmári Zsuzsa, az egyesület munkaszervezet vezetője tartott előadást az egyesület 2007-2015 között végzett tevékenységeiről, majd őt Ifj. Sági Béla követte, aki LEADER nyertesként mutatta be a Naturcium Kft. fejlődését.

Harmadikként Petrovics László, Nagymaros polgármestere is, mint házigazda köszöntötte a vendégeket, majd Nagymaros Uinós forrásból megvalósuló fejlesztéseit ismertette.

Végül Pongrácz János, az egyesület elnöke mutatta be az egyesület térségek közötti és nemzetközi projektjeit, az információs terminálokat és a Földi Kincsek Vására hely-nemzetközi piacot.

A rendezvény állófogadással egybekötött, kötetlen beszélgetéssel zárult.

Az előadások elérhetőek az alábbi linkekre kattintva:

A rendezvényen készült képek elérhetőek a galériában.