Rajzpályázati lehetősége

2015.10.16. 09:23:53

Pályázati felhívás

A Börzsöny – Duna - Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület területére

„Rövid Ellátási Lánc (REL) –mit jelent számomra?”

rajzpályázat általános iskolásos és gimnazisták részére

 

A Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület pályázati felhívást tesz közzé Bernecebaráti, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kismaros, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Szob, Szokolya, Tésa, Vámosmikola, Verőce, Zebegény területén élő gyermekeknek, fiataloknak az alábbiak szerint:

Három kategóriába lehet a pályázatokat beküldeni:

1./ 1-4 osztályosok

Pályázni lehet tetszőleges rajztechnikával készített munkával A/4-es nagyságban a „Rövid Ellátási Lánc (REL) –mit jelent számomra?”címmel

2./ 5-8 osztályosok

Pályázni lehet tetszőleges rajztechnikával készített munkával A/4-es nagyságban a „Rövid Ellátási Lánc (REL) –mit jelent számomra?”címmel

3./ 9-12 osztályosok

Pályázni lehet tetszőleges rajztechnikával készített munkával A/4-es nagyságban a „Rövid Ellátási Lánc (REL) –mit jelent számomra?”címmel illetve egy ehhez kapcsolódó maximum 3 oldalas, A4-es, Times New Roman, 12-es betűmérettel, közepes margó beállítással készült esszével.

Mit jelent a Rövid Ellátási Lánc (REL)?

Egy olyan együttműködés, amely a mezőgazdasági termelőket összeköti a vásárlóval, maximum egy közvetítő beiktatásával. Rövidebb és gyorsabb úton jut el a vásárlóhoz (fogyasztóhoz) az előállított termék.

A pályázat során a pályázóknak az is feladatuk, hogy utánanézzenek, utána olvassanak vagy kérdezzenek a programmal kapcsolatban, segítséget kérjenek tanáraiktól, szüleiktől, helyi termelőktől és ez alapján készítsék el pályamunkáikat.

A pályázat benyújtásának módja, határideje:

A teljes pályázati dokumentációnak 1 példányban 2015. december 1.-ig kell beérkeznie. Személyesen a BDIVE munkaszervezetének (Szob, Köztársaság u. 2. 8-as szoba) lehet leadni, valamint ajánlott küldeményként lehet feladni a Börzsöny – Duna - Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület címére (levélcím: 2628 Szob, Köztársaság u. 2.). A postára adás legkésőbbi időpontja 2015. november 27. 24,00 óra!

A borítékon fel kell tüntetni: „Rövid Ellátási Lánc (REL) –mit jelent számomra?”c. pályázat.

A pályázatok bírálata:

Döntés a soros elnökségi ülésen. (a beérkezett pályázati anyagokat a Pályázat Elbíráló Bizottság is véleményezi) A pályázat eredménye a bizottság döntését követően 5 napon belül olvasható a www.borzsonyleader.hu portálon. A pályázat nyertesei számára a díjak átadására december hónapban kerül sor (Mikulás és Karácsony között). A nyerteseket írásban értesítjük a díj átadásának időpontjáról. A pályázatok az egyesület tulajdonában maradnak, melyekből kiállításokat fogunk szervezni.

A nyertesek (minden kategóriában I., II., III. helyezettek) helyi termékekből készült ajándékcsomagot kapnak.

További felvilágosítás kérhető az Egyesület munkaszervezetének telefonszámán:27/370-890, a borzsony.duna@gmail.com email címen, vagy személyesen a munkaszervezet irodájában (Szob, Köztársaság u. 2. 8-as szoba).