Turisztikai infoterminálokhoz keressük partnereink

2015.05.20. 11:57:53

Egy egyedülálló lehetőségre szeretném felhívni az Ön figyelmét!

Mint azt megfigyelhette az elmúlt időszakban a településeken információs terminálok kerültek kihelyezésre. A terminálok jelenleg nem működnek még, mivel jelenleg is zajlik a nyilvános felület fejlesztése és az adatok felvitele.

Az információs terminálokat a Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület térségek közötti projektek keretében helyezte ki a térségben. 

Célja a terület egységes, kooperatív és jól működő idegenforgalmi környezetének a kialakítása.  17 db, forgalmas helyen falra szerelhető, kültéri, távolról vezérelhető érintőképernyős turisztikai info terminált szereztünk be. A cél, hogy térségbe érkező nagyszámú turisták az érkezésük pillanatában a kiválasztott turisztikai szolgáltatásokról azonnal gyors, aktuális és teljes körű információt kaphassanak. Az eszközök előnye, hogy távmenedzselhetőek, azaz az internetre kapcsolva központilag változtatható tartalommal lehet ellátni. A megjelenítőkön keresztül közölt információk segítségével a térségbe érkező vendégek aktuális információkat kapnak a helyi szolgáltatásokról (vendéglátás, falusi szálláshelyek stb.) programokról (rendezvények, helyi vásárok stb.) és helyi nevezetességekről (kirándulóhelyek, látnivalók stb.) A turisták növekvő számának köszönhetően a települések lakói, a vállalkozások és az önkormányzatok is előnyökre tehetnek szert, ha a projekt által létrehozott produktumoknak köszönhetően minőségi körülmények között tudják kiszolgálni vagy más új, a térségre jellemző turisztikai termékeket tudnak a látogatóknak prezentálni. A projektben teret kapnak a helyi turisztikai kezdeményezések, vagyis a települések saját programjaikat, rendezvényeket, szolgáltatásokat ajánlhatnak a térségbe érkező turistáknak.

Jelenleg várjuk a térségből  szolgáltatók (pl. éttermek, szállásadók, szórakozást kínálók, valamint üzletek, vállalkozások jelentkezését is.

Az első évben, 2015-ben ingyenes megjelenést biztosítunk.

A terminálokon használt szoftver számtalan lehetőséget kínál, majd a későbbiekben lehetőség lesz akár a terminálon keresztüli szállásfoglalásra, kiemelt reklámok elhelyezésére, illetve a felhasználó maga is szerkesztheti a szolgáltatói profilját.

Azért is páratlan lehetőség ez, mivel nem csak az infoterminálokon keresztül ismerhetőek meg a települések szolgáltatásai, lehetőségei,  és természetesen Önök, hanem egy weboldalra is felkerülnek.

A www.borzsonytourinfo.hu oldal jelenleg kialakítás, fejlesztés alatt áll, de a későbbiekben egy magas szinvonlú, minden igényt kiszolgálni képes oldal készül el.

Érdemes megtekinteni az ugyanebben a rendszerben működő, minta oldalakat, amelyekhez hasonlatos lesz majd a Börzsöny tourinfo is.

http://www.velencei-to.hu/

http://www.city-holiday.hu/

http://www.siofokportal.com/

http://www.visitgardony.hu/

Most érdemes Önnek is csatlakoznia!

Kérjük, aki azt szeretné, hogy étterme, szállása, vállalkozása, egyéb szolgáltatása, egyházi látnivalói, települési látnivalói, non-profit szervezete, amely a település turisztikai fejlődését, látogatottságát emeli, az  HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOT (IDE kattinva letölthető!)  és a kitöltött EXCEL TÁBLÁZATOT (IDE kattintva letölthetőa lehető leghamarabb küldje meg nekünk e-mailben (borzsonyterminal@gmail.com), postán (2628 Szob, Pf.: 33.) vagy a településeket képviselő Véleményező Bizottsági tagoknak juttassa el aláírva. 

Amennyiben további kérdés merülne fel, keressen az alábbi elérhetőségeken:

Krebszné Gábor Tamara

Email: borzsonyterminal@gmail.com

Telefon: 06 30 512 5858