Weblap pályázat, akár 70%-os támogatással!

2017.01.25. 14:01:37

MEGHOSSZABBÍTOTTUK! MINDEN PÁLYÁZÓ NYER!

A Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület számára fontos a vidékfejlesztés, kiemelten a Szobi Járásban, így támogatja a helyi civil szervezeteket és vállalkozásokat egyaránt. A most kínált lehetőséggel a világhálón való megjelenést támogatja, ami fontos abban, hogy az itt élők, és az ide érkező látogatók jobban megismerjék a térséget, a civil szervezetek működését, tevékenységüket, valamint a térségben elérhető szolgáltatásokat egyaránt.

Jelen pályázati lehetőség keretében a Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület elkészíti Önnek professzionális weboldalát tárhellyel, domainnel, telepítéssel, induló tartalom feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rövid határidőre akár 70%-os vissza nem térítendő támogatással a Szobi Járásban!

Az elkészített weboldal 100.000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, telepítéssel, kezdő tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhely szolgáltatással, domain név regisztrációval.

A weboldal megrendelés (postázási vagy email beérkezési) határideje: 2017. március 1. (szerda).

A pályázati felhívás a mellékleteivel együtt ide kattintva érhető el!